Blog

Andrada Toma

andradaDe mică îmi plăcea să „visez cu ochii deschişi”. Este un bun obicei pe care încă îl practic. Dar ca să vedeţi ce inseamna asta, vă voi spune o poveste despre mine Andrada, cea de atunci (din copilărie) şi cea de Acum.

Se făcea că eram în jurul vârstei de 4, 5 ani şi mă aflam într-un castel cu grădini imense, plin de animăluţe şi copii de toate vârstele. Erau şi unicorni în grădinile acelui castel! Adoram unicornii! Şi pentru mine ei chiar există! Prinţesa Andrada privea de la depărtare cum copiii se jucau. I-ar fi plăcut  să intre şi ea în joc. Dar o oarecare teamă o  reţinea. Teama de a nu fi acceptată şi iubită de ceilalţi copii!

Într-o bună zi prinţesa a primit o baghetă magică de la unicornii pe care îi iubea foarte mult. Cu această baghetă, Andrada a învăţat un fel de magie: Respiraţia. Şi ceea ce a observat a fost Fantastic şi aşa de Simplu! Cu o respiraţie urmată de o expiraţie de la nivelul inimioarei, toate fricile si temerile au dispărut.

Acum Andrada era Liberă! Liberă să se joace, să se iubească şi să viseze.

Între timp, prinţesa a crescut, ea sunt eu, cea de acum, şi am dat naştere unei mici zâne – pe nume Terezia – care e jucăuşă, frumoasă şi inteligentă. De la ea, eu învăţ  continuu ce înseamnă Bucurie  şi mai ales starea de Prezenţă.

Din lucrul meu cu, copiii am observat ca aceştia se află într-o stare de prezenţă permanentă. Ceea ce îi scoate din această stare sunt limitările, prejudecăţile şi mai ales cenzurile impuse de exterior, mai cu seamă de oamenii mari. De aceea doresc ca toată lumea să ajungă să înveţe magia Respiraţiei care face ca Prezenţa să nu dispară şi dizolvă toate fricile.

Aşa că vă invit cu drag la programul Briza unde vom lăsa limitările deoparte şi vom trăi cu adevărat. Aştept cu nerăbdare şi cu deschidere să începem „Jocul Împreună” (Briza).

Eu, Andrada, îmi las Copilul Interior Liber, să se manifeste în toate aspectele vieţii mele.