Blog

Destinaţii de poveste

Destinaţii de poveste

Dacă e vacanţă şi nu ai plecat nicăieri, ce-ar fi să faci o călătorie imaginară şi să vizitezi un loc nemaivăzut de nimeni până acum?

Eşti gata? Porneşte la drum!

IMG_0004 (Small)

Cum se face o călătorie imaginară? La fel ca orice călătorie reală, doar că, fiind vorba de imaginaţie,  poţi alege orice destinaţie.
Şi fiindcă libertatea aceasta totală de a alege locul în care vrei să ajungi te poate pune într-o mare încurcătură, iată mai jos câteva sugestii şi oferte, pentru care am sunat la cele mai renumite agenţii de turism imaginar şi am cerut un top actualizat.

- O zi şi o noapte în inima unui munte

- Excursie de o zi în labirintul unei cârtiţe

- Relaxare şi tratament în stupul albinelor de aur

- Incursiune pe Tărâmul Timpului Pierdut

- Croazieră pe Marea Sentimentelor

IMG_0009 (Small)

 

Dacă hotărăşti să faci o călătorie imaginară şi să călătoreşti spre una dintre destinaţiile sugerate sau spre una aleasă de tine, te rugăm frumos să ne povesteşti şi nouă cum a fost! Trimite-ne povestea ta la adresa:  briza@calatoriainimii.net

Şi ca exemplu, iată în continuare un fragment din împărtăşirea Mariei despre călătoria ei în Ţara Literelor:

de1 (Small)

” (…) Am pornit mai de prte toate cinci, şi am ajuns la Casa de vis, în cartierul Caligrafia, de pe strada Majusculei. Surprinsă de frumuseţea casei, am întrebat:

-Ce este în aceast castel? Cine îl locuieşte?
-Aici locuieşte Prinţesa X, fiica regelui Y şi a reginei Z, au spus literele A şi R. Nu putem intra în castelul ei! Este bine păzit şi nici prinţesa nu e prea prietenoasă. Ea nu se joacă mai niciodată cu alte litere. Nu vezi ce puţine cuvinte încep cu litera X !?
Colindând străzile oraşului, nu am fost atente la drum şi ne-am rătăcit. Ne-am speriat foarte tare, dar A a avut ideea să o chemăm pe C.
-De ce? am întrebat eu.
-C este de la „cărare” şi ne va arăta drumul spre casă.
Cu ajutorul ei am ajuns din nou în centrul oraşului, şi am hotărât să încheiem ziua la o cofetărie unde să mâncăm fiecare câte o prăjitură şi o îngheţată.
-Mie îmi place îngheţata de vişine, am spus eu.
-Să vină V! Spuse A.
Dar în loc să vină V de la vişină, a venit V de la vis, şi astfel m-am trezit.”

(Maria)