Bun venit!

Bun venit, călătorule!

 

Dacă ai ajuns în acest spaţiu, pesemne eşti un călător pornit deja în cea mai frumoasă călătorie pe care o fiinţă umană o poate face:
Călătoria inimii.

Întâmplător sau nu, tocmai ai făcut un popas pe un tărâm cu totul şi cu totul special şi te rugăm să nu ne crezi pe cuvânt, ci să-ţi faci puţin timp ca să colinzi secţiunile acestui spaţiu!

Deşi ai spune că e un teritoriu virtual (ca atâtea alte teritorii pe care le poţi găsi la o adresă ce se termină cu .net),  zăbovind puţin, ai să îţi dai seama că lucrul acesta este doar parţial valabil. Într-adevăr, ceea ce ai în faţa ochilor este o lume virtuală, dar lăsându-te condus de ghizii (care pot fi chiar fluturi) pe care îi vei întâlni în aceste pagini şi, mai cu seamă, dacă vei răspunde invitaţiei lor de a explora şi de a te avânta în tot felul de

jocuri

călătorii

idei năstruşnice

curând (chiar foarte curând!) vei constata că lumea aceasta virtuală este doar o POARTĂ. O poartă spre o LUME plină de culoare, de poveşti, de muzică şi de mişcare pe care o conduc Regele Joc şi Regina Bucurie.

Fluturele

Te invităm să rămâi puţin pe acest tărâm şi să te laşi provocat de ideile care îţi vor ieşi în cale, iar la plecare  vei putea lua cu tine câteva daruri. Ele nu se vor vedea, pentru că nu sunt lucruri, ci se vor simţi, puternic, în inimă. Aceste daruri sunt de bucurie, de încredere, de entuziasm, de curiozitate şi de multă inspiraţie creatoare, iar ele îţi vor fi de folos oricând şi oriunde.

Aşadar, dragă Călătorule, te afli pe Tărâmul Albastru, unde bate cel mai blând, cald şi inspirator aer, numit Briza, despre care poţi citi mai multe făcând click pe cuvântul albastru.

Poţi participa la programul Briza direct, înscriindu-te la atelierele pentru copii şi părinţi de la secţiunea Program, sau indirect, lăsându-te inspirat de articolele şi sugestiile din secţiunea Pentru copii.

 

Îţi mulţumim de vizită ţi îţi dorim şedere plăcută!